7. Exponatura'15 Fuarı'ndayız

Tuesday, 20.10.2015

Marmaris Bal Evi ve Marmaris yöresine özgü doğal ürünler Marmaris kadın girişimcilerin desteği ile 7. Exponatura'15 Fuarı'nda 15-18 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde tanıtıldı.

Exponatura 2015 Fuarı, doğal, organik ve sağlıklı ürünler sektöründe Türkiye, Avrupa Birliği ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkeden sektör profesyonelleri, iş adamları, perakende, toptancı, distribütör, temsilcilikler ve tüm ilgililer için başarılı iş bağlantıları kurabilecekleri profesyonel bir ticaret platformu oluşturuyor.

 

 Fuar süresi olan 4 gün boyunca          11.00 - 19.00 saatleri arasında,  Türkiye’nin önemli bölgelerinden olan Marmaris ve köylerinden elde edilen organik ürünleriyle, hazırlanmış gıda ürünleri, Marmaris bal evi projesini destekleyecek şekilde lansmanı yapıldı.

 

Birebir görüşmeler yapılarak, Marmaris Çam Balı ön plana çıkarılarak, reçellerimiz, Marmaris çam kolonyası ve Marmaris çam balından yapılan lokumumuz tanıtıldı. Özellikle Marmaris çam kolonyası ve Marmaris çam balına gösterilen ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduk.

 

Bu fuarlara katılımımızdaki amaç markalaşmaya katkı; Marmaris Çam balının ve Marmaris yöresel ürünlerinin markalaşmasına büyük katkı sağlayacağını, Marmaris çam balına dünyanın kapılarını açmaya başladığına inanıyoruz. Marmaris Ticaret Odası bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da daha fazla öncü kuruluş olarak çalışmalarını daha yüksek düzeye taşıyacaktır.