K TÜRÜ YETKİ BELGELERİ HAKKINDA YÖNETMELİK DEĞİŞİKLİĞİ

Friday, 10.06.2016

Muğla Ticaret ve Sanayi Odasından gelen 06.06.2016 tarih 2887 sayılı yaızında 04.05.2016 tarihinde karayolu taşıma yönetmeliğinde yapılan değişiklikle geçici 11.madde eklenmiştir. geçici 11. Madde kapsamında "k türü yetki belgesi için verilmiş ve kalıcı hale gelmiş uyarmaların sayısı 50 adet ve üzerinde olduğu veya asgari kapasite şartını kaybettiği veya faal vergi mükellefi olmadığı için yetki belgesi iptal edilmiş olan gerçek veya tüzel kişilerin 01/08/2017 tarihine kadar yazılı olarak müracaat etmeleri halinde, iptal edilmiş yetki belgeleri, yetki belgesi geçerli tam ücretinin 'i tutarında ücret tahsil edilmesi ve yönetmelikte ön görülen diğer şartların sağlanması kaydıyla adlarına yeniden düzenlenecektir." Konu ile ,ilgili tüm Odamız üyelerine duyrulur.