LYS İLÇE BİRİNCİLERİMİZ ODAMIZ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Friday, 09.09.2016

LYS İLÇE BİRİNCİLERİMİZ ODAMIZ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) alanlarında İlçe birinciliği elde eden öğrencilerimiz, Marmaris Kaymakamımız Celalettin Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Müdürü Rafet Coşkun, Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesi Müdürü Serap Aksel ve birincilik elde eden öğrencilerimiz ve ailelerinin katılıldığı ödül töreninde Odamız tarafından ödüllendirildiler.

Ayrıca öğrencilerimize İzgören Akademi tarafından da 1 yıllık eğitim programı hediye edildi.

Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) alanlarında İlçe birinciliği elde eden öğrencilerimizin ödül töreninde bu başarıda ki katkılarından dolayı Odamız tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan'a, Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Müdürü Rafet Coşkun'a, Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesi Müdürü Serap Aksel'e de teşekkür plaketi verildi.

Alanlarında ilçe birincilik elde eden öğrencilerimizi ve bu başarılarında katkısı olan değerli öpretmenlerimizi ve ailelerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Alanlarında ilçe birinciliği elde eden öğrencilerimiz;

Selina Jean Hışır – Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi

Oğuzhan Zaimoğlu - Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi