Türkiye-Ukrayna Tarımsal İş forumu

Friday, 18.11.2016

Gıda, Tarım ve Hayv-aricıhk Bakanlığı'nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne gönderilen yazıda;   Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafindan, 27-28 Kasım 2016 tarihlerinde, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik ve Ukrayna Tarım Politikası ve Gıda Bakanı Sayın Taras Kutovyi'nin katılunlan ile Türkiye-Ukrayna Tarım İş Forumu gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu ziyareti için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafindan bir organizasyon şirketi ile anlaşılmış olup, uçuş ve konaklama bilgileri gibi organizagyonel bilgiler ile katılımcı ücreti hakkındaki bilgiler katilımmların vermiş olduklan e-posta adreslerine Taslak program elde iletilmekte olup, söz konusu ziyarete katılmak isteyenlerin 22 Kasım 2016 tarihine karlar kaan.RaiTaroglua,tobb.org.tr; disuazar@tarim.gov.tr ve tolgahan.bahtivar@tarim.gov.tr e-posta adreslerine aşağıdaki tabloyu doldurarak iletmeleri gerekmektedir. Program ve tablo ayrıca Birliğimiı web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş imkanlan-Ülke Duyurulan-Ukrayna" bölümünde yer almaktadır.

İlgili üyelerimize duyrulur.