Marmaris Ticaret Odası Aralık ayı son Meclis Toplantısı düzenlendi.

Thursday, 29.12.2016

Marmaris Ticaret Odası Aralık ayı son Meclis Toplantısı düzenlendi.

Meclisin açılış konuşmasını yapan MTO Meclis Başkanı A.Ali Kansu,2016 gerçekten zor bir yıl olduğunu, 2017 yılında Ülkemiz, Marmaris ve bizler için iyi geçmesini temenni ediyorum dedi.

Daha sonra 2016 odamız faaliyetlerini değerlendirmek amacı ile MTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal açıklamalarda bulundu. YKB Mehmet Baysal sözlerinin bitiminde 2017 yılının, ekonomik ve sosyal bakımdan iyi geçmesini temenni ediyor. Ülkemizin terörden arındığı, Mutlu, bol kazançlı birlik beraberlik içinde bir yıl geçirmenizi temenni ediyor ve hepinize odamız faaliyetlerine katılım ve desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. dedi.

Meclis üyelerinin çoğunluğunun katılımı ile görüşülen 2017 odamız bütçesi onaylanmış olup; Marmarisimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.