ODAMIZ TRAVEL EXPO - ANKARA TURİZM FUARINDA

Thursday, 23.03.2017

Odamız, 23-26 Mart 2017 tarihlerinde, bölgemizin tüm güzellikleri ile beraber alternatif turizm kaynaklarını tanıtmak üzere Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen “Travel Expo Ankara” fuarına 60 m2 stant alarak katıldı.
Yurtdışı fuarlarında olduğu gibi yurtiçi fuarlarında da tanıtım desteğini ve atağını sürdüren Odamız yurtiçinde katıldığı İzmir Travel Turkey ve İstanbul Emitt Turizm fuarlarından sonra Travel Expo Ankara Turizm fuarına katılarak, iç pazara yönelik tanıtım faaliyetlerine bir yenisini ekledi.
Marmaris Ticaret Odası standında, Tursab Marmaris ve Güney Ege Turistik Otelciler Birliği de katılarak yer aldılar.
Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet BAYSAL, Genel Sekreterimiz Taşkın BAYKARA ve Personellerimiz Miray APAK, Yılmaz YORULMAZ ve Mustafa ÖZTÜRK katılırken, Odamız ile birlikte Tursab Marmaris BYK temsilen Suat ESİN ve Özge Can ÇETİNKAYA, Güney Ege Turistik Otelciler Birliği adına da Kazım KARTAL stantda yer aldılar.