3. EIT Ticaret Fuarı

Tuesday, 01.08.2017

Dış İşleri Bakanlığı tarafından gönderilen yazıda, 3. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret Fuan'mn,Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu ile EİT Ticaret ve Sanayi Odası (ECO CCI)işbirliğinde, 26-29 Ekim 2017 tarihlerinde, Karaçi Expo Merkezi'nde (Karachi Expo Center) düzenlenmesi planlanan "Pakistan Uluslararası Ticaret Forumu"nun yan etkinliği olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarda, Birliğimizi"' de üyesi bulunduğu ECO CCI üzerinden yapılacak başvurularda 3x3 stant hizmetinin 2.800 ABD Doları yerine indirimli olarak 1.050 ABD Dolarına sağlanabileceği bildirilmekte olup, başvuruların en kısa süre içerisinde Birliğimize (kaan_aaffarogluQtobb.org.tr) yapılması gerekmektedir. Sınırlı sayıda olan stantlar için başvuru sırası dikkate alınacağı bildirilmekte olup, stant ücretinin yatınlacağı hesap bilgileri aşağıda verilmektedir. Fuarla ilgili broşür ve katılım formu gibi belgeler Birliğinıiz web sitesinin (www.tobb.ora.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş inakasnlan—Ülke Duyurulan-Pakistan" bölümünde yer almaktadır.