MTO ÜYELERİNE DÜNYANIN EN BÜYÜK GIDA FUARI ANUGA’YA KATILIM İÇİN KOSGEB DESTEĞİ

Wednesday, 16.08.2017
MARMARİS TİCARET ODASI ÜYELERİNE DÜNYANIN EN BÜYÜK GIDA FUARI ANUGA’YA KATILIM İÇİN KOSGEB DESTEĞİ

Uluslararası gıda fuarlarının en önemlilerinden biri olan Anuga Gıda Fuarı 07 Ekim 2017 – 11 Ekim 2017 tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecektir. Gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimize destek olmak amacıyla Marmaris Ticaret Odası olarak Anuga Gıda Fuarı’a KOSGEB desteğiyle direk Dalaman – Düsseldorf uçuşlu iş gezisi organize etmektedir.

Fuarın ana ürün grupları;süt ve süt ürünleri, et ürünleri, şekerleme ürünleri ve çikolata, dondurulmuş hazır gıda, konserve ürünleri, doğal ve organik ürünler, gıda katkı ve yardımcı maddeleri, alkollü içecekler, alkolsüz içecekler, çay ve kahve ürünleri, dondurulmuş deniz ürünleri, bitkisel yağlar, zeytin, unlu gıdalar ve makarnalar, helal gıda ürünleri, reçel, bal, pekmez ve helva ürünleri, bakliyat, baharat, kuruyemişler, soslar, bebe gıdaları, yaş meyve, sebze ve diğer gıda ürünleridir.

Başvurular Odamız tarafından, 24 Ağustos 2017 mesai bitimine kadar alınmaktadır.
Detaylı bilgi için lütfen aşağıda yer alan bilgilendirmeleri okuyunuz.

word

Dosya Adı İndir