“Bosna Hersek’li Seyehat Acentaları ve Yatırımcılar Marmaris’te”

Monday, 23.10.2017

Nisan ayında Odamız girişimleri ile başlatılan ve karşılıklı ziyaretler ile gelişen Bosna Hersek - Marmaris ilişkileri, bölgemizi daha yakından tanımak ve 2018 yılında Bosnalı misafirleri bölgemize getirmek isteyen acentaların ziyaretleri ile dahada pekişti.
Bosna Hersek’li acenta temsilcileri, bölgemiz otel işletmeleri ile birlikte Odamız ev sahipliğinde ikili görüşmeler ve tanıtım workshopunda bir araya gelerek, 2018 yılında bölgemize gelmesi hedeflenen Bosnalı misafirler için temel oluşturacak görüşmeler yapıldı.
Ayrıca 30 kişiden oluşan Bosna Hersek’li acenta ve yatırımcılara bölgemize yönelik gerçekleşecek iş birlikleri adına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal ev sahipliğinde akşam yemeği verildi.