BEYPAZARI TİCARET ODASI İLE KARDEŞ ODA PROTOKOLU İMZALADIK.

Monday, 23.10.2017

Akreditasyon Sistemi kapsamın da, Odalar arası uyumu sağlamak, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini, iyi uygulamaları tespit etmek, ortak proje ve faaliyetlerde bulunarak üyelerimizin sektörel iletişimini güçlendirmek amacıyla ziyaret ettiğimiz Marmaris Ticaret Odası ile Kardeş Oda Protokolümüzü imzaladık.

Marmaris Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BAYSAL, Meclis Başkanı Ali KANSU ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin ev sahipliğinde, Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin AYIK, Başkan Yardımcımız Melih İNAN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Muammer SARGIN ve Mustafa ÖZDEMİR, Meclis Üyemiz D.Ali AKMAN, Genel Sekreterimiz Mehmet YURDAKUL ve Akreditasyon Sorumlumuzun katıldığı toplantı ile imzalanan Kardeş Oda Protokolü sonrası, Kıyaslama Çalışması ile her iki Oda faaliyet ve hizmetleri karşılaştırıldı.