KOBİ’LERE CAN SUYU OLAN TOBB NEFES KREDİSİ PROJESİ YENİDEN BAŞLADI

Wednesday, 04.04.2018

KOBİ’LERE CAN SUYU OLAN TOBB NEFES KREDİSİ PROJESİ YENİDEN BAŞLADI

Değerli Üyelerimiz,

Düşük faiz oranlarıyla geçtiğimiz sene KOBİ’lere can suyu olan TOBB Nefes Kredisi Projesi yeniden başladı. 2017 yılında başarı ile gerçekleştirilen ve yine o dönemin faiz oranlarının altında kredi imkanı sunan “NEFES KREDİSİ” projesinin tekrarlanmasına karar verilmiş olup, üyelerimiz, Ziraat Bankası, Denizbank, Halkbank ve Vakıfbank, Bankaları şubelerine Odamızdan alacakları “TOBB NEFES KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİNDİR” ibaresinin yer aldığı Faaliyet Belgesi ile başvuru yapabileceklerdir.

Aylık %0,99 faiz oranı ile en az 50 bin en fazla 200 bin TL kredi kullanma imkanı sunan Nefes Kredisi projesinin vadesi 18 ay olup ilk altı ay sadece faiz sonraki 12 ay eşit taksitlendirilecektir.

BÜROKRASİSİ AZ, BASİT KREDİ SÜREÇLERİ,

Kredi Süreci Nasıl İsleyecek
• TOBB üyesi firmalar üye olduğu Oda-Borsa'ya giderek "TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir" ibaresinin yer aldığı faaliyet belgesi isteyecek.
• Aldığı faaliyet belgesi ile 4 bankanın Türkiye genelindeki şubelerine giderek TOBB Nefes Kredisi başvurusu yapacak.
• Bankalar, KOBİ'nin TOBB Nefes Kredisi başvurusunu alacak, KGF ile birlikte krediye uygunluğu değerlendirecek
• Değerlendirme süreci olumlu sonuçlanırsa; bankalar, KOBİ'ye TOBB Nefes Kredisi kullandıracak.

2018 Sezonuna hazırlandığımız bu günlerde, Nefes Kredisinin üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.