MARMARİS TİCARET ODASI’NDA SEÇİMLER SONUÇLARI 2018-2022

Tuesday, 17.04.2018

Marmaris Ticaret Odası 2018-2022 dönemi Organ Seçimleri tamamlandı. Sonuçlar neticesinde Meclis Başkanı Nurgül Karahitay ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal seçildi.

Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Genel Kurulu Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri 7 Nisan Cuma günü gerçekleşen seçim sonucunda belirlendi.

Mehmet Baysal Yeniden Yönetim Kurulu Başkanı Seçildi

Mehmet Baysal;  Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olurken, Süleyman Mutlu Ayhan Başkan Yrd., Özgür Derviş başkan Yrd., Ömer Erden, Mustafa Kodaman, Enis Bilgiç, Özgecan Çetinkaya, Onur Tokmak, Görkem İnal Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel kurul Delegeleri ise Mehmet Baysal, Ece İncekara, Murat Erhan Demir, Cüneyt Ünver, Kamil Çakır, Bülent Horoz oluştu.

Disiplin Kurulunda ise Kamil Nurdan, Hakan Öner, Arıhan Erdoğan, Ertan Korkmaz, Osman Özbek, Selim Başkurt yer aldı.

Meclis Başkanı Nurgül Karahitay Oldu

16 Nisan Pazartesi günü MTO yeni dönem ilk meclis toplantısı en yaşlı Meclis Üyesi Tayfun Şentop başkanlığında saat 15.00’da toplanarak saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından;

 

Meclis Başkanı Nurgül Karahitay

Meclis Başkan Yardımcıları, Zekiye Koçer İpçi, Şevket Cantürk; Saime Özer ise Kâtip Üye olarak seçildi.

Meclis Başkanı Nurgül Karahitay yaptığı konuşmada yeni seçilen üyelere başarılar dileyerek “Meclisimiz ile birlikte Marmaris ticari yapısı için çalışmalarınızı hız kesmeden sürdürmeye devam edeceğiz. Bölgemizin gelişimine yön verecek nice karara imza atılması en büyük dileğimdir. 2018-2022 dönemi için seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal;“Bu dönemde Meclis Başkanımızın kadın olması ve Marmaris sevdalısı Meclis Üyelerimizle Marmaris için çalışmaya devam etmek bizleri onurlandırıyor dedi. Ayrıca önceki dönem gerçekleşen ve çalışmaları devam eden projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Konuşmaların ardından yeni Meclis Üyeleri kendilerini tanıttı.