Marmaris Ticaret Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Friday, 04.05.2018

Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, beraberindeki heyet ile birlikte önce Anıtkabir’de Atanın huzurunu çıktılar ve ardından TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, yeni dönem Meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mehmet Baysal ziyarete ilişkin açıklamasında, Marmaris TO yeni yönetimi ve meclisi olarak; “Sayın Başkanımıza nezaket ve tanışma ziyaretinde bulunduk.

Baysal; Meclisimiz de TOBB’un en genç ekibi ve en fazla kadın bulunduran bir ekiple, Marmaris TO olarak görev yapacağız. Sayın Başkanımız, kendisine büyük saygı duyduğumuz bir liderimiz ve kendisinin Türkiye’ye kattığı vizyon erliğinden dolayı kendisine saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Değerli Başkanın her zaman yanındayız. Onun tekrar değil sonsuza dek Başkanımız olması için de elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.