APİTERAPİ VE FİTOTERAPİ MERKEZİ KURULMASINDA SON VİRAJA GELİNDİ

Wednesday, 18.07.2018

2014 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından 'alternatif ve tamamlayıcı tedavi yöntemi' olarak kabul edilen apiterapi ve fitoterapi yönteminin bölgemizde uygulanmaya başlaması için gerekli tüm altyapı çalışmalarında sona gelindi Apiterapi ve Fitoterapi tedavi yöntemleri konusunda eğitim alarak uzmanlaşan Doktor Onkolog Öznur Aksakal ’ın sertifikalarının Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmasının arkasından bölgemizde sağlık turizmine de ciddi katkı sağlayacak tedavi yöntemi Odamız öncülüğünde uygulamaya başlanacak.
Tüm bu gelişmeler konusunda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BAYSAL ve İlçe Sağlık Müdürü Mehmet TÖREYENLER, Sayın Valimiz Esengül CİVELEK ’i makamında ziyaret ederek, bilgilendirdi. Gelişmelerden ve projede gelinen noktadan memnuniyet duyduğunu belirten Sayın Valimiz; konuyu yakından takip ettiğini ve Marmaris için büyük kazanım olacak olan bu projeyi de baştan sona desteklediğini belirtti.
Muğla İl Sağlık Müdürü Dr.İskender GENÇER ve İlçe Sağlık Müdürümüz Mehmet TÖREYENLER ile koordineli olarak yürütülen projede, Osmaniye Bal Evi’nde gerekli hazırlıklara başlatılması ile birlikte eş zamanlı olarak Odamız iştiraki olan MTO Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin bünyesinde apiterapi ve fitoterapi tedavi yöntemleri uygulama merkezi olarak hizmet vermesi amacıyla Genel Kurul gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen genel kurulda şirket ana sözleşmesinin amaç ve konusuna, apiterapi ve fitoterapi tedavi yöntemleri uygulama faaliyeti ilave edilmiştir