Marmaris Ticaret Odası (MTO) ile Hoge Raad Voor Diamant (HRD) İşbirliği ile Düzenlenecek Pırlanta eğitimleri hakkındadır

Tuesday, 26.08.2014

- Yapılan, işbirliği anlaşması gereği;

2013 Ekim-Kasım döneminde "Pırlanta Temel Eğitimi" (Eğitim tarihi sektörün tercihine göre 21 Ekim veya 4 Kasımda olacak 1 hafta süreli.)

2014 Ekim-Kasım döneminde " Mücevher Satış Eğitimié şeklinde uygulanacaktır. 1 hafta süreli.

- Eğitime katılımlar HRD ile yapılan anlaşma kontenjanıyla sınırlı olduğundan her işletme'den 1 (bir) kişi katılabilir. 2014 proğramına aynı kişi veya işletmeden diğer bir katılımcı olabilir.

- HRD firması kurs proğramına başlamadan önce katılımcılar için yazılı ve pratik yeterlilik sınavı düzenleyecektir.

- Kayıt yapılıp kursa katılımın olması eğitim sertifikası almaya yeterli değildir. Kurs sonunda yapılacak sınavda % 75 başarı seviyesi üzeri sertifikalarını alabileceklerdir.

- Verimliliğin artırılabilmesi adına; Pırlanta Temel Eğitim kursuna firma sahipleri veya satınalma, maliyet ile ilgili kişilerin; Mücevher satış Eğitimine ise son müşteri ile muhatab olan satış temsilcilerinin katılımı daha uygun olacaktır.

- Kurs için son başvuru tarihi 12 Ekim 2013 tür.