MTO, YÖREX’TE MARMARİS ÜRÜNLERİNİ TANITIYOR

Wednesday, 24.10.2018

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde “Sizin oraların nesi meşhur?” sloganıyla bu yıl 9’uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) bugün kapılarını açtı.

ANFAŞ Fuar Merkezi’nde açılışı yapılan 28 Ekim akşamına kadar sürecek YÖREX'te, Marmaris Ticaret Odası (MTO) da yer aldı. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) işbirliğinde stant kuran MTO, ziyaretçilere yöresel ürünlerimizin tanıtımını yapacak. MTO Başkanı Mehmet Baysal ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Erden’in yer aldığı stantta MTO'nun sosyal projesi olan ve 2012 yılından bu yana faaliyet gösteren Bal Evi'nin ürünleri çam balı, çam kolonyası ve çam balından üretilen ballı lokum ikram edildi.

Marmaris standının bulunduğu GEKA alanını ziyaret edenler arasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de vardı. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Marmaris'in çam balı ve ballı lokumu takdim edildi.

Marmaris Bal Evi Müdürü Yılmaz Yorulmaz ile Akreditasyon ve Proje, Eğitim Danışmanı Miray Apak fuar sonuna kadar standımızın tanıtımında yer alacaklar.