AMATÖR DENİZCİ BELGESİ EĞİTİMİ

Wednesday, 02.01.2019

Değerli üyemiz,

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan 'Hedef 2023 Bir Milyon Amatör Denizci' Projesi kapsamında verilen Amatör Denizci Belgesi'ni almak için T.C. Liman Başkanlığı ile yapılan ortak çalışma sonucu, Odamız hizmet binasında üyelerimize özel Amatör Denizcilik Eğitimi verilecektir. Eğitim sonunda yapılacak sınav sonucuna göre, başarılı olanlar belgeyi almaya hak kazanacaktır. Söz konusu eğitime katılabilmek için aşağıda yer alan katılım formunu ve gerekli belgeleri 11 Ocak 2019 (Cuma) gününe kadar Odamız'a teslim etmeniz gerekmektedir. 

Amatör Denizci Belgesi; Türkiye karasularında 24m boy’a kadar motoryat veya yelkenli, özel kayıtlı (ticari amaçlı olmayan) tekneleri kaptan sıfatı ile kullanabilmenizi ve turizm işletme belgeli tekneleri de kaptansız olarak kiralayabilmenizi sağlayan bir ehliyettir. 

Eğitim Tarihi ve Yeri

18 Ocak 2019 / MTO Hizmet Binası

Eğitim Saatleri

1. Oturum: 09.30

2. Oturum: 11.15

3. Oturum: 14.00

* Her oturuma en fazla 60 kişi alınacaktır. Başvuru sırasına göre kontenjan yerleştirilecektir. Eğitimler en çok 1 saat sürecek, eğitim sonunda Marmaris Liman Başkanlığı tarafından sınav yapılacaktır. Sınavı kazananlar belgeyi almaya hak kazanacaktır. 

* Başvuru formunun ve gerekli belgelerin en geç 11 Ocak tarihinde Odamız'a teslim edilmesi gerekmektedir. Belgede yer alan ehliyet fotokopisinin mutlaka işaretli yere uygulanması gerekmektedir. Ayrı kağıtta getirilen ehliyet fotokopileri Liman Başkanlığı tarafından kabul edilmemektedir. 

* Belge harcının önceden formda belirtilen adreslere yatırılıp, makbuzun form ile birlikte getirilmesi gerekmektedir. Harç yatırılmayan başvurular Liman Başkanlığı tarafından kabul edilmemektedir. 

* Belgeler sınav tarihinden sonra 1 ay içerisinde Liman Başkanlığı tarafından teslim edilecektir. 

 

Detaylı bilgi almak için; 

Yasemin Demir;     0 (252) 417 04 69/114 / yasemin.demir@mto.org.tr

Eylem Miray Apak; 0 (252) 417 04 69/117 / mirayapak@mto.org.tr

 

 

 


PDF

Dosya Adı İndir

BAŞVURU FORMU