MTO VE TEB ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Thursday, 07.02.2019

Marmaris Ticaret Odası (MTO) ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında 7 Şubat tarihinde bir protokol imzalandı. Oda üyelerinin yararlanabileceği bu protokol sayesinde, önümüzdeki dönemde Marmaris esnafına uygun faizli kredi ve çeşitli avantajlar sağlanması hedefleniyor. 

MTO ve TEB arasında imzalanan anlaşma sebebiyle düzenlenen toplantıya, TEB Marmaris Şube Müdürü Serkan Ataş, TEB Marmaris İşletme Müşteri İlişkileri Yöneticisi Adnan Gökhan Şulen, MTO Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Meclis Başkanı Nurgül Candan, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kodaman ve İbrahim Tekin ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erğücü katıldı. İmzalanan protokol sonucunda; esnafa yüzde 1.99'dan başlayan faiz oranları ile ödemesiz dönemli 36 aya kadar vadeli kredi imkanı, 29 gün bloke 0 komisyonla uygun pos koşulları, gerekli şartlar sağlanması halinde üyelere özel EFT, Havale, Hesap işletim ücreti masrafsızlık tanımı sağlanıyor. Bu koşullardan oda üyelerinin faydalanabilmesi için yapmaları gereken şey ise; güncel tarihli oda kaydı alınması. 

MTO Başkanı S. Mutlu Ayhan, söz konusu anlaşma sayesinde, yeni sezonda ihtiyacı olan esnafın ödeme kolaylıkları sayesinde bu anlaşmadan yararlanacağını düşündüğünü belirtti. TEB'in sağladığı bu hizmetten Marmarisli esnaf adına memnuniyet duyduğunu dile getiren Ayhan, bu tür ticari faaliyetlere yönelik projelerin devam etmesi için çalışmalar yürüteceğini dile getirdi.