FİBABANKA İLE PROTOKOL İMZALANDI

Tuesday, 18.06.2019

Marmaris Ticaret Odası (MTO) ile Fibabanka arasında Oda üyelerinin yararlanabileceği kredi protokolü imzalandı. Marmaris Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda,  MTO Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Fibabanka Marmaris Şube Müdürü Volkan Ali Küçük yer aldı.

Fibabanka ve MTO arasınd imzalanan protokole göre; Oda üyesi firmaların yüzde 2,25’ten başlayan faiz oranları ile, 24 ay vadeli, 130 bin TL’ye kadar kredi çekme imkanı bulunuyor. Kredi başvuru koşulları ise; 2 yıl faaliyet süresini tamamlamış olmak, son yılsonu cirosunun 3 milyon TL’nin altında olması ve şirket gelirinin turizm sektöründen sağlandığının belgelenmesi halinde sezonda ödeme imkanı (düşük sezonda az ödemeli). Ayrıca krediyi kullanan üyelerden 6 ay boyunca hesap işletim, eft ve havale ücreti alınmayacak. 

MTO üyeleri için hazırlanan bu protokolün üyeler için oldukça faydalı olduğuna inandığını söyleyen MTO Başkanı Ayhan; "Pek çok işletmenin bu fırsattan yararlanacağını düşünüyorum. Uzun zamandır üyelerden buna benzer talepler alıyoruz. Bu protokolle birlikte bekleyen üyelerimiz için önemli bir anlaşmaya imza attık. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.