MARMARİS TİCARET ODASI ÖRNEK ODA OLDU

Monday, 29.07.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından verilen Akreditasyon Belgesinde A alarak 365 Oda ve Borsa içinde ilk 50’ye giren Marmaris Ticaret Odası, Düzce Ticaret Borsası’nın akreditasyon çalışmalarına “örnek oda” oldu. 

2017 yılında yapılan denetleme sonrasında “A” alarak Avrupa Birliği standartlarında hizmet verdiğini belgeleyen Marmaris Ticaret Odası, Düzce Ticaret Borsası’nın akreditasyon uygulamalarına model Oda oldu. Düzce Ticaret Borsası Genel Sekreteri Havva Furkan Komit ve Akreditasyon sorumlusu Büşra Duman’ın ziyaretiyle birlikte her iki oda arasında akreditasyon uygulamaları çerçevesinde incelemeler yapıldı. Marmaris Ticaret Odası akreditasyon çalışma ekibinin katıldığı toplantıda, Akreditasyon Standardı ve Risk Yönetimi konularında kıyaslama çalışması gerçekleştirildi. Marmaris Ticaret Odası tarafından hayata geçirilen iyi uygulamalar ve projeler incelendi. Tüm gün süren toplantı sırasında Oda çalışmalarına yakından ilgi gösteren Düzce Ticaret Borsası, Marmaris Ticaret Odası’nın çalışmalarını dikkatle inceledi. 

Çalışmalar sonunda MTO Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan’a, Genel Sekreter Havva Furkan Komit tarafından, Marmaris Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Özgür Dervis ve Ömer Erden’in de katıldığı bir törenle plaket takdim edildi. Çalışmalar sonunda iş geliştirme örneği olarak Marmaris Ticaret Odası projesi olan Marmaris Bal Evi’ni de ziyaret eden heyet, Bal Evi projesi ve faaliyetleri sebebiyle tebriklerini iletti.