MARMARİS TİCARET ODASI VE ŞEKERBANK ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Wednesday, 11.12.2019

Marmaris Ticaret Odası (MTO) ile Şekerbank arasında 10 Aralık 2019 tarihinde bir protokol imzalandı. Oda üyelerinin yararlanabileceği bu protokol sayesinde, önümüzdeki dönemde Marmaris Ticaret Odası üyelerine uygun faizli kredi ve çeşitli avantajlar sağlanması hedefleniyor. 

MTO ve Şekerbak arasında imzalanan anlaşma için düzenlenen toplantıya, MTO Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Şekerbank Marmaris Şube Müdürü Mehmet Efe, Şekerbank Marmaris Şube Yönetmeni Serdar Karakuş ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ergücü katıldı. İmzalanan protokol sonucunda; Odamız üyelerine 36 aya varan vadelerde, aylık eşit taksit ödemeli, 3 ay ödemesiz, 3 ayda bir taksit ödemeli veya yaz ödemeli turizm kredisi (Mayıs-Ekim) imkanı sağlanıyor. Ayrıca; kredi kullanan Oda Üyelerinin (mevcutta Şekerbank POS cihazı yoksa) ilk kez Banka’nın POS cihazını kullanmaları halinde, ilk 3 ay POS kira bedeli alınmayacak. Kullanılan kredi sonrasında bankacılık masraflarından da muaf olacak üye işletmelerimizin protokolden yararlanmak için Odamızdan faaliyet belgesi alması yeterli. 

 MTO Başkanı S. Mutlu Ayhan, söz konusu anlaşma sayesinde, yeni sezonda ihtiyacı olan Odamız üyelerimine ödeme kolaylıkları sayesinde bu anlaşmadan yararlanacağını düşündüğünü belirtti. Şekerbank'ın sağladığı bu hizmetten Marmarisli esnaf adına memnuniyet duyduğunu dile getiren Ayhan, turizmde yaşanan son dönem dalgalanmalarının neticesinde bu gibi ekonomik desteklerin öneminin arttığını dile getirdi. MTO olarak bu tür ticari destek faaliyetlerine devam edileceğini belirten Ayhan, Marmarisli işverenin yeni sezona hazır girmesi için gerekli çalışmayı yapacaklarını ekledi.