MARMARİS SANAT FESTİVALİ ÇALIŞMA GRUBU TOPLANDI

Thursday, 20.02.2020

Marmaris'te Mayıs ve Haziran aylarında düzenlenmesi planlanan 'Marmaris Sanat Festivali' Kapsamında oluşturulan Çalışma Grubu 20 Şubat 2020 tarihinde Odamız Hizmet Binası'nda biraraya geldi.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Halil Bağlı, Marmaris TÜRSAB Başkanı Suat Esin, GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Marmaris Esnaf Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız, MAKSAD Üyeleri Derya Ön, Nevin Öktem, Ayşegül Uygun, Hamdi Telli, Angela Berker, Aydan Genç, Elif Gül Bayındır, Dost Kip, TUI Türkiye Direktörü Alper Menemencioğlu'nun katılımıyla festival programı gözden geçirildi.

Uzun süredir Marmaris'te yapılması beklenen festivale ilişkin görüşlerin belirtildiği toplantıda tüm kurumların iş birliği içinde olması ve festivale ilişkin çalışmaların hız kazanması konuşuldu. Festival kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Danışma Kurulu, önümüzdeki süreçte festivale ilişkin detaylı tanıtımlara başlanacağını belirtti.