TAPDK İŞLEMLERİ HAKKINDA DUYURU

Tuesday, 26.08.2014

TAPDK Satış Belgesi işlemleri için 26/12/2013 tarihinden itibaren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürlükleri'ne müracaatta bulunulması gerekmektedir.

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan Odamıza ulaşan yazıya istinaden, TAPDK Kurumunun Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında yapılan "Satış Belgesi İşlemlerinin Yürütülmesine İlişkin İşbirliği Protokolü"nün süresinin uzatılmayacağı ve 26/12/2013 tarihi itibariyle de geçerli olacak şekilde feshinin uygun görüldüğü bildirilmiştir.

Aynı bilgi notunda, TAPDK Satış Belgesi işlemlerinin, TAPDK ile İçişleri Bakanlığı arasında düzenlenen 25/11/2013 tarihli protokol doğrultusunda, 26/12/2013 tarihinden itibaren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürlükleri sekretaryasında, mülki amirliklerce yürütülmeye başlanacağı belirtilmektedir.

TAPDK Satış Belgesi işlemleri için 26/12/2013 tarihinden itibaren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürlükleri'ne müracaat edilmesi gerekmektedir.

Konu, ilgili üyelerimize önemle duyurulur.