BAŞKONSOLOSLARA YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZİ TAKDİM ETTİK

Tuesday, 13.07.2021

Muğla Valiliği’nin davetlisi olarak Marmaris’e gelen Arnavutluk, Hırvatistan ve Slovenya Başkonsolosları ticari iş birliklerini geliştirmek amacıyla birtakım temaslarda bulundu. Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Sırrı Sunay Gürleyük ve Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Muğla İl Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl, Yönetim Kurulu Başkanımız S. Mutlu Ayhan, Arnavutluk İstanbul Başkonsolosu Blerta Kadzadej, Hırvatistan İstanbul Başkonsolosu Dr. Ivana Zerec, Slovenya İstanbul Başkonsolosu Veronika Lombardini katılımıyla gerçekleşen toplantıda Başkan Ayhan, Başkonsoloslara Marmaris ve 3 ülke arasında gerçekleştirilebilecek ticari iş birliklerinden bahsetti ve ardından Marmaris’in destinasyon tanıtımı için fikir alışverişi yapıldı. Toplantı sonunda Başkan Ayhan, Başkonsoloslara yöremiz ürünlerinden oluşan hediye sepeti takdim etti.