GESİFED İLE BÖLGEMİZİ KONUŞTUK

Monday, 13.09.2021

Yönetim Kurulumuz Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, MarmarisGİAD Başkanı ve GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Huz ve GESİFED Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti ağırladı. Başkan Ayhan, Aydın, Muğla ve Denizli illerini kapsayan GESİFED Yönetim Kurulu üyelerine, Marmaris’te yaşanan yangın afetinin ardından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Marmaris turizm sektörünün pandemi ve yangın nedeniyle başlayamadan bitmek durumunda kaldığını belirten Başkan Ayhan, tüm kurumların iş birliği halinde ortak projeler oluşturmasının bölgemize büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi. Başkan Ayhan ayrıca, önümüzdeki dönemde federasyona bağlı dernekler tarafından yapılacak seminer, kongre tarzı toplantıların Marmaris’te tertip edilmesi konusunda destek talebinde bulundu.