JET2 CEO'SU İLE MARMARİS TURİZMİNİ GÖRÜŞTÜK

Wednesday, 25.05.2022

İngiltere’nin en büyük havayolu ve tur operatörlerinden Jet2, turizm görüşmeleri kapsamında Marmaris’te acente ve otel yöneticileriyle bir araya geldi. Jet2holidays ve Jet2.com Ceo’su Steve Heapy ve üst düzey yöneticilerin katıldığı toplantıda Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan da yer aldı. Toplantı sırasında 2022 Dalaman bölge planlaması ve Marmaris turizm dinamikleri değerlendirilirken, pandemi nedeniyle değişen tatil tercihleri ve beklentiler de istişare edildi. Toplantı sırasında konuşan Başkan Ayhan, Muğla Valiliği, Marmaris Belediyesi, Marmaris Ticaret Odası, GETOB, Dalaman Havalimanı ve Jet2 Holidays iş birliğinde 10 milyondan fazla kişiye ulaşılması hedeflenen ve Jet2 sosyal medya platformlarında ve e-posta ağında yapılacak Marmaris tanıtım çalışmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ceo Steve Heapy’e işbirliği ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.