Lions Kulübü Ziyareti

Friday, 29.08.2014

Marmaris Lions Kulübü 2012-2013 Dönem Başkanı Kayhan Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal'ı makamında ziyaret ettiler.

Marmaris Lions Kulübü Başkanı Kayhan Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal'ı ziyaret ettiler. Yapılan Bu ziyaret hakkında bir açıklama yapan Marmaris Lions Kulübü Dönem Başkanı Kayhan Budak , "Yönetim kurulu olarak Başkanımız Mehmet Baysal'a nezaket ziyaretinde bulunmak ve teşekkür etmek için geldiklerini belirtti. Bu ziyaretlerinde Marmaris Lions kulübü olarak her yıl yaptığımız ve 15 Ekim'de 21.cisini gerçekleştireceğimiz Altın zar tavla turnuvası ve geçen yıl başlattığımız ve 6 Ekimde 2.cisini yapacağımız organ ve kan bağışı hakkında bilgi verdiler. Başkanımıza Geçen sene Kan ve Organ bağışında hem yönetimiyle birlikte gelerek hemde kan vererek verdikleri destekleri için teşekkür ettiler. Ayrıca yeni yönetim olarak bu dönem Lions kulübünü Marmaris'e tanıtıp Marmaris güzelliklerini de, tüm Türkiye'deki Lions kulüplerine anlatmak için çıkartacağımız dergi hakkında Baysal'ın görüşlerini aldılar. Marmaris bölgesinin arkeolojik değerlerini tanıtmak için Yapımcı-Arkeolog Mesut Yar ile çekilecek belgesel film hakkında bilgiler verdi ve MTO'dan desteklerini istediler.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal ziyarette " Marmaris'te 200 yakın dernek kayıtlı, çalışan dernek sayısı ise çok az oysa Sivil toplum örgütleri toplumun en dinamik unsurlarıdır, olmazsa olmazlarıdır. Marmaris Ticaret Odası olarak sivil toplum kuruluşlarına destek vermeyi seviyoruz. Hepimiz birlikte Marmaris adına hizmet üretmeye çalışıyoruz. Biz bu beraberlikten de çok zevk alıyoruz. Kulübünüz Marmaris adına çok güzel ve önemli hizmetlere imza attı atmaya da devam edeceği inancındayım. Kan ve organ bağışına ben ve arkadaşlarım severek katıldık çünkü her vatandaşın yapması gereken bir vatandaşlık görevi. 21 Altın zar tavla turnuvası da takdir edilecek bir organizasyon. dile kolay 20 yıldır başarıyla yapıyorsunuz. Marmaris tarihi yerleri ile ilgili bizim de bir takım çalışmalarımız var bunlardan da yararlanabilirsiniz. Marmaris Adına yapılacak aktivitelerinizde elimizden geldiğince sizin yanınızda oluruz " dedi.