Odamızın 2013- 2017 Stratejik Planı Hazırlanmıştır

Friday, 29.08.2014

Odamızın üyelerinin taleplerini karşılama ve hizmetlerimizi belirli bir standardizasyona oturtma amacıyla gelişime açık süreklilik arz eden bir meslek kuruluşu olması amacıyla 2012 Aralık ayından bugüne gerçekleştirdiği yoğun çalışmalar neticesinde Stratejik Planımız ortaya çıkmıştır.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal ; “Stratejik planlama, sadece kamu iradeleri için değil aynı zamanda ticari yaşama hareketlilik getiren ve ülke ekonomisinin temellerini oluşturan tacirlerimizi temsil eden meslek odaları için de önem haiz eden bir süreçtir.

Önemi her geçen gün artan stratejik planlama mali yönetime etkinlik kazandırırken, kurumsal kimliğin ve kültürün geliştirilmesine katkı sağlamaktadır.

Amacı hizmet kalitesinin, performans verimliliğinin arttırılması olan stratejik planlar vasıtasıyla bütçe planlamalarını somut ve bilimsel verilere dayandırarak, hedef ve politikaları belirleyerek biz ticaret odalarının üyeleri karşısındaki sorumluluklarını sağlam plan ve projelerle gerçekleştirmesine yardımcı olmaktadır.

Üyelerimizden, paydaşlarımızdan ve etkileşim içinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlardan alınan talep, eleştiri ve memnuniyet bilgileri stratejik planımızın da temelini oluşturmuştur.

Beş ay gibi kısa fakat yoğun bir çalışma dönemi sonucunda ortaya çıkan Marmaris Ticaret Odası Stratejik Planı 2013-2017 dönemlerini kapsayan dört yılın faaliyet ve hedef haritasını çıkarmıştır.

Üyelerimize ve Marmaris ticari yaşamına katkı sağlayacağına inandığımız Stratejik Planımızın hazırlanmasında emeği geçen Meclisimize ve Meclis Başkanımıza, paydaşlarımıza, personelimize, tüm çalışmaları için teşekkür ederim” Dedi.