Baysal, Atatürk İnkılâplarına Sahip Çıkan İnsanlarız

Friday, 29.08.2014

Milli Merkez Marmaris Komitesi; Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal'ı makamında ziyaret etti.

Baysal ziyarette yaptığı konuşmada; "MTO meclisi, yönetimi ve üyeleri olarak, üstümüze düşen ne varsa bizler hazırız, her zaman yanınızda olacağız" dedi.

Ziyarette Milli Merkez Marmaris Komitesi Başkanı Ali İhsan Kadayıfçı Milli Merkez'in kuruluşu hakkında Baysal'a bilgi verdi. Kadayıfçı, Milli Merkez'in partiler üstü olduğunu söyleyerek, "amacımız, vatansever, Atatürk'te birleştik ilkesinde sağ sol ayırımı yapmadan, din, dil, ırk ayırımı yapmadan tek bir çatı altında birleşmektir" dedi. Milli Merkez Marmaris Komitesi Başkan Yardımcısı Mustafa Balcı'da neden bu komite içinde olduğunu şu sözleri ile anlattı; "Milli Merkez bir zorunluluktan doğdu. Toplumun birikimlerinden çıkıyor bu tür topluluklar. Milli Merkez tamamen Kuvayi Milliye ruhu ile doğmuştur. Türkiye'nin Atatürk'ün 19 Mayıs'ta Samsun'a çıktığı günlerin aynısını yaşadığına inanıyorum"

MTO Başkanı Mehmet Baysal kendisine yapılan bu nezaket ziyareti için komite üyelerine teşekkür ederek, "Yapmış olduğunuz çalışmaları takdirle izliyorum, biz MTO'daki arkadaşlarımızla birlikte Atatürkçü Düşünce ve inkılaplarına sahip çıkan insanlarız. Bu güne kadar bu yaşlara geldiysek, Atatürk'ün kurmuş olduğu bu ülkede yaşayabilme imkânını bulduysak da Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet sayesinde bu günlere geldik ve hiç kimsenin şüphesi olmasın bizler Atatürk'ün her zaman düşüncelerine sahip çıkan ve rejimlerine devam etmesi için elimizden gelen gayreti gösterecek vasfa sahip insanlarız.