Marmaris Ak Parti Odamızı Ziyaret Etti

Friday, 29.08.2014

Geçtiğimiz haftalarda yeni den Marmaris Ticaret Odası Başkanlığına yönetimini yenileyerek seçilen Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal'ı ve yönetim kurulu üyelerini AK partililer ziyaret ettiler. Geçtiğimiz günlerde AK Parti olarak kentimizde bulunan tüm oda başkanlıklarını ziyaret kararı aldıklarını söyleyen AK Parti Marmaris ilçe başkanı Kadem Mete şunları söyledi.

" Son günlerde oda başkanlıklarımızın yeniden seçimleri olmakta. Bunların başında önce Deniz Ticaret Odası seçimleri oldu. Daha sonra ise Marmaris Ticaret Odası seçimleri oldu. Bundan sonra da belki de önümüzdeki yerel seçimler öncesi Esnaf Odası ve Şoförler Odası seçimleri de olacaktır. Ancak biz AK Parti olarak tüm oda başkanlarımızı turizm sezonunda ziyaretlerde bulunuyoruz. Hem yeni seçilenlere görevlerinde başarılar diliyoruz. Ve hem de eskiden beri göreve devam eden oda başkanlıklarımızı ziyaret ederek kent sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu bakımdan bugün de Marmaris Ticaret Odası başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Baysal'ı yeni görevinde başarılar temennisi ile yönetim kurulu üyelerimizin bazıları ile birlikte ziyaret ettik. Bizden hükümet olarak Marmaris'e ne türlü bir destek isteniyorsa biz göreve hazırız" dedi.

Marmaris Ticaret Odası Başkanlığına 2. Defa yeniden seçilen ve yönetim kurulunun bazılarının değiştiği Mehmet Baysal ise açıklamalarında şunları söyledi. " Biz de bize olan destekleriniz için teşekkür ediyoruz. Ne zaman gerekiyorsa size ihtiyacımız olduğunda gereken fikir alışverişinde bulunmaktan sevinç duyarız" dedi.