Yeni Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin Ziyaretleri

Friday, 29.08.2014

Marmaris Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Ali Kansu, Yön.Kur. Bşk Mehmet Baysal ve Meclis - Yön.Kur.Üyeleri ; Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral,

Liman Başkanı Burak Okçu, İlçe Tarım Müdürü Nazif Çiftçi ve İlçe turizm müdürü Yakup Baykan'ı makamlarında ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Kansu ve Baysal, ziyaretler esnasında Marmaris Ticaret Odası yeni yönetimini tanıştırdı ve Marmaris'in ekonomik, sosyal ve turizm alanında ortaklaşa gerçekleştirilebilecek projeler ve Marmaris'in sıkıntılarına çözüm oluşturabilecek faaliyetler hakkında görüşüldü.

Sayın kurum müdürlerimiz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arası dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Marmaris için hep beraber elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi.