MARMARİS TİCARET ODASIN’DAN KARGO ANLAŞMALARI

Friday, 29.08.2014

Marmaris Ticaret Odası ile MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. MNG Kargo ve ile Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. , Yurtiçi Kargo ile karşılıklı olarak anlaşarak 22.11.2013 Cuma günü odamızda Marmaris Ticaret odası üyelerinin yararlanabileceği protokol imzalanmıştır.

Protokola MTO Başkanı Mehmet Baysal, Yönetim Kurulu üyeleri ve Kargo Bölge genel müdürleri ve ilçe temsilcileri katılmıştır.

MTO; üyelerinin kargo gönderilerinin şirket giderleri arasında önemli bir yer tutmasından hareket ederek, oda üyelerinin her türlü gönderisi ve gelen kargoları için geçerli olmak üzere MNG Kargo ve Yurtiçi kargo ile özel bir protokol imzaladı. Oda üyesi olan kişi ve kuruluşlar, her türlü kargo hizmetlerinden daha avantajlı koşullarda yararlanabilecek.

MNG Kargo teklifte belirtildiği üzere protokol tarihinden itibaren bir yıl süre ile ve yazılı şartlar dâhilinde %40 indirim yapılacaktır.

Yurtiçi Kargo Teklifte belirtildiği üzere protokol tarihinden itibaren altı ay süre ile yakın hat, orta hat, uzun hat taşıma ücretleri üzerinden %35 indirim uygulanacaktır. Şehir içi taşıma fiyatı yakın hattın %60'dır. Yurtdışına yapılacak gönderiler için %45 indirim uygulanacak ve yakıt ücreti alınacaktır.