Marmaris Ticaret Odası Başkanının Mesajı

Friday, 29.08.2014

Marmaris Ticaret Odası Üyeleri ve Marmaris Kamuoyu'na;

Yaklaşık 1 aydır vekaleten yürütülen Marmaris Ticaret Odası Başkanlık Makamına, 23.12.2013 günü değerli yönetim kurulu üyelerimiz arasında yapılan seçim sonucu yönetim kurulu başkanlık görevine layık görülmüş bulunuyorum. Öncelikle bugüne kadar Marmaris Ticaret Odası'nın ilerlemesinde ve gelişmesinde kıymetli katkılarını koyan tüm oda başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine, meslek komitesi üyelerimize, meclis üyelerimize, ve personellerimize ticaret odası üyelerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Değerli yönetim kurulu üyelerime bana bu görevi layık gördükleri ve inandıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Marmaris Ticaret Odamızın bugüne kadar sürdürdüğü vizyon ve misyonunu geliştirme adına, daha kalkınmış, daha güçlü, dışa dönük, işbirlikçi ve evrensel standartlarda çalışma, hizmet kalitesini yükselterek gerçek anlamda olumlu bir Marmaris Ticaret Hayatı yaratma hedefimiz, bugün olduğu gibi, yarın da sürecektir. Bu bağlamda yürüteceğimiz projelerde yönetim kurulumuza destek olan ve katkılarını esirgemeyen tüm meclis üyelerimize ve meclis başkanımıza siz kamuoyu önünde teşekkür ederim.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyetini emanet ettiği biz gençlerin, ülkemizin kalkınmasında her zaman ve her türlü göreve, gerekli sorumluluk bilinci ile hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Marmaris Ticaret Odası'nın tüm değerli çalışanları ve yönetim kurulumuz adına, girmeye hazırlandığımız yeni yılın üyelerimize ve Marmaris'imize mutluluk,huzur ve bol kazanç getirmesini diler,saygılar sunarım.

Süleyman Mutlu AYHAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Marmaris Ticaret Odası