MHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Zafer Alkan Ziyareti

Friday, 29.08.2014

Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris belediye başkan adayı Zafer Alkan Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Ayhan'ı makamında ziyaret etti.

MHP Marmaris ilçe başkanı Fatih Kaplan'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları ve gençlik kollarından üyelerinde katıldığı ziyarette Zafer Alkan; seçim çalışmalarının güzel ve keyifli geçtiğini söyledi. Marmaris'teki değişim isteğini fark etmiş olmamız içimizdeki çalışma hevesimizi bir kat daha arttırıyor. Marmaris'te insanların bu değişime ihtiyacı olduğunu hissettim. Geleceğini düşünen Marmarislilerin hangi siyasi görüşten olurlarsa olsunlar gelecekte çocuklarını bu kentte büyütmek istiyorlarsa, düzgün iyi bir yönetimi belirlemeleri lazım. Herkesin görüşüne saygım var ama tek çatı altında daha güçlü bir Marmaris oluşmasını istiyorum. Marmaris kadar güzel bir yer yok, herkesin buna sahip çıkmasını istiyor ve hep beraber birlik içinde çalışmaya hazır olduklarını" ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Ayhan, "ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ve Marmaris için her zaman bir arada çalışmaya ve üretmeye hazır olduklarını" belirtti.