Sağlam KOBİ Projesi

Thursday, 04.12.2014

Değerli Üyelerimiz,

Ege Bölgesi Sanayi Odası 'nın 14.11.2014 tarih, 11886 sayılı yazısında UPS Vakfı, Dünya Ekonomik Forumu, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği ve ABD Ticaret Odası Vakfı ortaklığında KOBİ'lerin afetlere hazırlıklı olması ve afet direncinin desteklenmesi amacı ile "Sağlam KOBİ Projesi" geliştirildiği bildirilmiştir.

Sağlam KOBİ projesi kapsamında şirketlerin, insan kaynaklı olan ya da doğal sebeplerle ortaya çıkan herhangi bir afete karşı hazırlıklı olmalarını desteklemek amacı ile eğitimler ve bilgilendirme faaliyetleri düzenlenmektedir. Proje kapsamında bugüne kadar 5000'den fazla kişiye ulaşılmış, afet konusunda farkındalık oluşturulmuş ve 246 işletme "İş Sürekliliği ve Afetlere Hazırlık" eğitimlerine katılmıştır.

Proje ile ilgili detaylı bilgiye www.saglamkobi.com internet sitesinden ulaşılabilmektedir. Söz konusu projenin KOBİ 'lerimizin, doğal afetlere karşı alınabilecek önlemler ve mücadele yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmaları açısından önemli bir faaliyet olduğu siz değerli üyelerimize duyurulur.