Hannover 2015 Sanayi Fuarı

Wednesday, 10.12.2014

Değerli Üyelerimiz,

İstanbul Ticaret Odası'ndan alınan 158178 sayılı ve 05/11/2014 tarihli yazıda, Ekonomi  Bakanlığı'nın verdiği görev ve yetkiye istinaden 13-17 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Hannover 2015 Sanayi Fuarı Türkiye Milli Katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odasınca gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Yüzde 50 devlet desteği kapsamında olan fuarın duyuru metni aşağıda yer almaktadır.

ÖZEL KATILIM SARTLARI

özet Paket Fiyatı                                                                         530 Euro/m2

Nakliye Hariç Paket Fiyatı                                                            500 Euro/m2

Minimum Stand Büyüklüğü Bedeli                                                12 m2 x 530 C m2 = 3.180' Euro (devlet destekli)

İLGİLİ SEKTÖRLER: Yan sanayi ürünleri, plastik, kauçuk, kompozit, yap metal işleme, aluminyum profil, kal ıştırıcılar, ıp imalatı, dövme, döküm, hafif yapı malzemeleri,  proses mühendisliği, haddeleme, talaşh imalat, sac şekillendirme, yüzey kaplama, ağlantı elemanları, çelik, bakır, makina ve ekipmanları, otomotiv parçaları.

STAND KATILIM BEDELINE NELER DAHIL?

·        Stand inşaatı , elektrik bağlantısı aydınlatma ve temel dekorasyon malzerhele0,

·        Istanbul- Hannover- Istanbul nakliye, gümrükleme ve sigorta işlemleri,

·        Fuar Resmi Kataloğu/ internet giriş, PR bedeli

·        Türkiye pavilyonunun fuar alanında tanı tım çalışmaları ,

·        Odamtzca hazırlanan katalog/ e-katalogda firma bilgilerinin yer alması,

·        Ofis, iletişim araçlar!, güvenlik ve ikram hizmetleri,

·        Stand büyüklüğü ile orantı lı ücretsiz fuar giriş kartı temini,

·              Paket fı at üzerinden %50 oranı nda devlet desteği, dosya masrafı , işlemlerin takibi.