Marmaris Ticaret Odası "5 Yıldızlı Akredite Oda" Seretifikasını aldı

Friday, 30.01.2015

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’nun ev sahipliğinde yapılan 10. Dönem Oda ve Borsalar Akreditasyon töreni Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde gerçekleşti.

Odamızın başarılı çalışmaları sonucu hak kazandığı “5 Yıldızlı Hizmet veren Akredite Oda” sertifikasını  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen tören ile Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet BAYSAL Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK’ın elinden aldı. Böylelikle Marmaris Ticaret Odası kalitesini bir kez daha tescil ettirmiş oldu.

Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet BAYSAL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Mutlu AYHAN, Meclis Başkan yardımcısı Ali ÖZENOĞLU, Genel Sekreter Taşkın BAYKARA, Akreditasyon Sorumlusu Eylem Miray APAK, Kalite Sistemi Temsilcisi İlker GÖKAY, Halkla İlişkiler ve Basın Yayın sorumlusu Cevriye GÜNEŞTUTAR ve Danışmanımız Prof. Dr. Fuat ÖNDER katıldı.

Bu sürecin sürekliliğini sağlamak ve hizmet kalitemizi üye ve personelimizin 0 memnuniyetiyle geliştirmek amacıyla sistemin gerekleri ile çalışmayı devam ettirecek olan Odamız, 10. Dönem Oda Borsaları arasında yer alan 40 aday içinde en yüksek puanlardan birini alarak B gurubu akredite olmuş ve hizmet kalitemiz belgelendirilmiştir.