AHMET ŞERİF İZGÖREN MARMARİS’TE GENÇLERLE BULUŞTU.

Tuesday, 24.02.2015

Kişisel gelişim uzmanı ve yazar Ahmet Şerif İzgören, Marmaris’ te Grand yazıcı Mares otelde liseli öğrencilerle buluştu. “NEDEN" isimli sunumuyla lise öğrencileri ile bir araya gelen İzgören, hedef, kariyer, başarı, emek, liderlik, üretmek-tüketmek, alışkanlıklar başlıklı konularda öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, öğrencilerin hedeflenmesi gerektiğine vurgu yaparak “ Marmaris Ticaret Odası olarak siz öğrencilerimize verdiğimiz sözü tuttuk ve gelecekte sizlere düşünsel olarak katkı vermek amacıyla bu semineri düzenledik. Hocamız aynı zamanda dört yıldır Marmaris Ticaret Odası’ nın eğitim danışmanlığını yapmaktadır. Hiç bilmediğimiz yönleriyle Türkiye’ de olan hayatsal deneyimler ve tecrübeleri sayın hocamız size aktararak, sizlere verilen cdlerde dünden bugüne “Karyadan Cumhuriyete Marmaris  ve Marmaris Yarımadası Stratejik Plan kitabını bulabilirsiniz. ” dedi. Baysal ayrıca, Sunay akın’ ında 17 Mart’ ta Marmaris’i ziyaret edeceğini ve Marmaris hakkında bilinmeyenleri onun ağzından öğrenebileceklerinin müjdesini verdi. Marmaris ticaret odası bu yıl üniversite giriş sınavında 2. Aşamada bütün branşlarda ilk bine giren öğrencilere lap top hediye edileceğini söyledi.

 

Ayrıca bu eğitim seminerinin gerçekleştirmesine katkıda bulunan Marmaris Kaymakamlığına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, İzgören Akademiye ve Grand Yazıcı Mares oteline teşekkürlerini iletti.