30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!

Friday, 28.08.2015

Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal 30 Ağustos dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Baysal; “30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bağımsızlık yolunda tek yürek olan milletimizin 30 Ağustos 1922’de yazdığı şanlı destanın asla unutulmayacağını söyledi.
1922 yılı 26 Ağustos’unda başlayıp, 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni bir kez daha gururla anıyoruz.

Yurtta ve dünyada daima barıştan yana olan yüce milletimiz, bağımsızlığına ve vatanına göz dikildiğinde, savaş meydanında ne büyük bir mücadele verebileceğini dosta düşmana defalarca göstermiştir. Büyük Taarruz da bu mücadelelerin en tipik örneklerinden birisidir.

Vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkânların temellerini atan, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize şükran ve minnet duygularımızı sunuyorum.

Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun."

Mehmet BAYSAL

MARMARİS TİCARET ODASI