Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı

Wednesday, 02.12.2015

Değerli Üyelerimiz,

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLIK BAKANLIĞI İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nden alınan 11.11.2015 tarihli yazıda;

Ülkemizde 1987 yılından bu yana her yıl 4-10 Mayıs tarihleri "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" olarak kutlanmakta ve Bakanlğımız tarafından Hafta kapsamında etkinlikler düzenlemektedir. 2001 yılından itibaren her iki yılda bir gerçekleştirilen ve Bakanlığımrzca önümüzdeki yıl sekizincisi düzenlenecek olan "Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı" da bu etkinlikleri bir adım ileriye taşımıştır. 8.Uluslararası İş Sağhğı ve Güvenliği Konferansı birçok ülkeden alanlarında öncü akademisyenlerin, uzmanların, ulusal ve uluslararası kuruluşların, meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin katılımı ile "8-11 Mayıs 2016" tarihleri ârasında Istanbul'da gerçekleştirilecektir.Konferans kapsamında Bilimsel Danışma Kurulu tarafından belirlenen "Sürdürülebilir İş Sağlığı ve Güvenliği" ana parolasıyla; 36 alt konu başlığında bildiriler değerlendirilecektir.

Bildiri başvuruları 1 Ekim-31 Aralık 2015 tarihleri arasında Konferansın resmi internet sitesi "www.tioshconference.gov.tr" üzerinden yapılacaktır.