Personelimize yönelik kalite yönetim sistemi ve akreditasyon standardı eğitimi

• Tarih: 26 October 2014
  • Saat:
  • Yer:
  • İletişim:
  • Organizasyon:

Açıklama

Odamızda; TOBB ODA VE BORSA AKREDİTASYONU kapsamında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi 25-26 Ekim tarihlerinde personel için yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Akreditasyon Projesi kapsamında 10. Dönem Odalar arasına alınan Odamızda, personelimize yönelik kalite yönetim sistemi ve akreditasyon standardı eğitimi gerçekleştirildi. 25-26 Ekim 2014 tarihlerinde Türk Loydu Vakfı Uzman ve Denetmenlerinden İlker GÜR tarafından gerçekleştirilen eğitimde, 01 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Akreditasyon Denetimi öncesinde Odamızın kapatması gereken eksiklikleri üzerine yoğunlaşıldı. Personelin aktif katılımı ile gerçekleştirilen eğitimin ardından Türk Loydu Vakfı tarafından hazırlanacak sertifikalar personelimize dağıtılacaktır.