ÜYELERİMİZE AKARYAKIT İNDİRİM DESTEĞİ İÇİN PROTOKOLLER İMZALANDI.

Friday, 29.04.2016

ÜYELERİMİZE AKARYAKIT DESTEĞİ İÇİN PROTOKOLLER İMZALANDI.

Marmaris Ticaret Odsı olarak üyelerimize ticari hayatlarında destek vermeye devam ediyoruz. Bu desteklerden birisi de; üyelerimize indirimli akaryakıt imkanı sunan firmalar ile imzaladığımız protokol oldu.

Ayrıca protocol esnasında Yönetim Kurulumuz Mehmet BAYSAL, bu desteğin genişletilerek Şöforlar Odası ve Esnaf Odası üyelerininde kapsaması kanusunda protokole katılan firmalardan talepde bulundu ve firmalarda bu talebi olumlu karşılayarak diğer Oda üyelerininde bu kampanyadan faydalanmasını sağladı.

Yapılan bu protokoller ile de bir Oda olarak Trükiye genelinde bir ilke de imza atılmış oldu.

Üyelerimiz imzalanan bu protokoller çerçevesinde elde ettikleri indirim ve ayrıcalıklar ile tamaen kendi isteklerine gore talep ettikleri akaryakıt firmasından indirimli akaryakıt alabilecekler.

Projeye dahil olan firmalar, İndirim oranları ve nasıl faydalanılacağı hususununda ki detaylı bilgiye aşağıda yer alan dosyalardan erişebilirsiniz.

Kampanyay destek veren firmalarımıza teşekkür eder, tüm üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.

BP KATILIM ŞARTLARI

GO KATILIM ŞARTLARI