SIAL Middle East 2016 Fuarı hk.

Wednesday, 20.07.2016

Ilgide kayıtlı yazıda, Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerin, ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda, her yıl Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi Emirliği'nde Türkiye milli iştiraki 2010 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen SIAL Middle East Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuan'nın bu yıl 5-7 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Yazıda devamla, bazı gıda ürünlerinin ihracatında yaşamları sorunların Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerde bulunmaması, ilgili bölgelere gösterilmesi gereken önemi artırdığı ifade edilmektedir. Özellikle süt ve süt ürünlerinin ihracatının rahat bir şekilde gerçekleştirildiği Birleşik Arap Emirlikleri ve Körfez Bölgelerinin değerlendirilmesi amacıyla ilgili sektör mensuplarının fuara katılımını sağlamak, ilgili bölgeye olan ihracatlanna ivme kazandıracağı bildirilmektedir. Söz konusu fuar ile ilgili başvuru formuna Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş imkanlan / Yurt Dışı Etkinlikler" başlığı altından ulaşılabilmektedir. Aynca fuar ile aynntılı bilgi ve başvuru için aşağıda iletişim bilgileri sunulan görevliler ile geçilerek ulaşılması mümkündür.