VALİ AMİR ÇİÇEK EMİTT 2017 FUARINDA MARMARİS STANDINI ZİYARET ETTİ

Wednesday, 08.02.2017

Marmaris Belediyesi, Marmaris Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası, TURSAB, GETOB ve bölgemiz konaklama işletmelerinin destekleri ve işbirliği çerçevesinde, 104 metrekarelik tanıtım alanını ile Emitt’de yer alan MARMARİS standı turizm profesyonelleri ve katılımcılar tarafından beğenilerek, göz doldurdu.
Bu yıl 21.si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – Emitt’de Muğla Valimiz Sn Amir ÇİÇEK stnadımızı ziyaret etti.
Marmaris’de deniz, kum, güneş konseptinin dışında yöresel ürünleri ve alternatif turizm kaynakları teması ile öne çıkan stantda Vali Amir ÇİÇEK’e yöresel ürünler ve bu ürünlerin gelişimi ile beraber tanıtıma katkısı hakkında bilgi verildi.

MANCHESTER VE DALAMAN TARİFELİ UÇAK SEFERİ İÇİN GÖRÜŞME YAPILDI.

 

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – Emitt’de Vali Amir Çiçek başkanlığında, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi, Getob Başkanı Bülent Bülbüloğlu ve Doktob Başkanı Yücel Okutur’dan oluşan bir heyet Manchester’dan Dalaman’a tarifeli uçak seferlerin başlatılması için girişimlerde bulu...nmak üzere Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Sayın İlker Aycı’yı makamında ziyaret etti.
Sayın Aycı; Yapılacak fizibilite ve değerlendirmelerin ardından Manchester - Dalaman seferlerin başlaması hususunda karar verileceğini belirterek ziyaret eden heyet ile iletişim ve iş birliği içersinde olacaklarını belirtti.
Bu girişimlerin bölgemiz adına kazanç sağlamasını diler, bizleri, bu çaba ve gayretlerimizde yanlız bırakmayan Sayın Valimiz Amir Çiçek’e desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.