MARMARİS TİCARET ODASI ULUSLARARASI AKDENIZ TURIZM FUARI’DA

Wednesday, 08.02.2017

Odamız, Israil’in başkenti Tel Aviv’ de, 07-08 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenen IMTM - 23. International Mediterranean Tourism Market (IMTM)-Uluslararası Akdeniz Turizm Fuarı’na katıldı.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 7 yıl sonra ilk kez tekrar büyük bir stantla katıldığı ve üst düzey bir katılım organizasyonunun yer aldığı fuarda, Odamız fuara katılan üyelerimize görüşme ve toplantılarını gerçekleştirmeleri adına stant desteği sağlamakla beraber bölgemiz tanıtımı konusunda da üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye gayret göstermektedir.
Turizm Bakanımız Sayın Nabi AVCI’nın da katıldığı fuarda, Odamızın da içinde yer aldığı Türkiye heyeti İsrail’li yetkililer ile görüşmeler yapmak üzere bir araya gelecekler.