DÜNYA KADINLARLA GÜZELEŞİR

Wednesday, 08.03.2017

Bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun

Odamız tarafından Marmaris Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis kadınlara ve MTO kadın ve genç girişimcilerimize, kadın personelimize 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle teşekkürlerimizi iletmek amacı ile öğle yemeği organize edilmiştir.

Yemeğe Marmaris kaymakamı Cemalettin Yücel, Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Baysal ve eşleri de eşlik etti.

MTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal; dokunduğu her şeye anlam katan siz değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, Yeryüzünü güzelleştiren ve yaşanır hale getiren siz kadınlarımız, aydınlık yarınlara yürürken en büyük gücümüzdür. Başta annelerimiz olmak üzere, bütün kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum” ifadesini kullandı

Baysal; sözlerinin bitiminde Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sözüyle bitirmek istiyorum dedi.

“Dünyadaki her şey kadının eseridir. “

Marmaris kaymakamı Cemalettin Yücel;  Bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutladı ve kadınlarımızın önemini ifade etti

Ayrıca kadınlarımıza günün hatırası olarak odamızdan hediye sunuldu.