MECLİS ÜYELERİMİZ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ'NE KATILDI

Tuesday, 15.10.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi. 11-13 Ekim tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen seminere, Meclis Üyelerimiz ali Özenoğlu, Gökhan Kemal Kaya ve Uğur Aydemir katıldı.

Seminerde Meclis Üyelerini ziyaret eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada meclis üyelerine birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Asla birbirinizi ötekileştirmeyin” dedi.​ Hisarcıklıoğlu, meclis üyelerinin atamayla değil seçimle göreve geldiğini vurgulayarak, “En zor seçimde bizimkidir. 4 yıl boyunca ekmek kavgası verdiğin rakibinden oy istemek en zor iştir” ifadelerini kullandı.

Bu işlerde para pul olmadığını ifade eden TOBB Başkanı, herkesin amacının bu görevlere gelirken, yaşadığı şehri daha zengin etmek olduğunu söyledi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Hisarcıklıoğlu, “Birlikte rahmet ve bereket ayrılıkta azap var. Kavga etmeyeceğiz. Bir olursak kazanırız. Sıkıntı halinde hep beraberiz ama biraz rahatladı mı bu kayboluyor. Bunu yapmamalıyız” dedi. Gelecekten umutlu olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, tüccar ve sanayicinin asla umutsuz olamayacağı dile getirerek, “Eğer umudumuzu kaybedersek ertesi sabah dükkânın kapısını açamayız. Birbirinizi asla ötekileştirmeyin. Sizden bir özel ricam; ne olur kızlarınızı yanınızda girişimci olarak yetiştirin. Gençleri girişimcilik konusunda destekleyin. Unutmayın zenginliğin yolu girişimcilikten geçer” diye konuştu.