ODAMIZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Monday, 28.10.2019

Odamız Olağan Meclis Toplantısı hizmet binamızda gerçekleşti. Ekim ayı çalışmaları ve projelerin görüşüldüğü toplantıda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan Ekim ayı çalışmalarımızı içeren bir konuşma yaptı.  Ayhan konuşmasında Oda'mızın gelecek dönem projelerinden ve etkinliklerinden de bahsetti.

Toplantıda, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Çağlar Özbek tarafından Marmaris Ticaret Odası üyelerine yapılan Kurumsal Aidiyet Araştırması raporu anlatıldı. Rapor içeriğinden ve sonuçlarından bahseden Özbek, Meclis üyelerimizin sorularını yanıtladı.

Diyarbakır’da yapılan Akreditasyon Çalıştayı sonrası Akteditasyon Sorumlumuz Eylem Miray Apak, akreditasyon çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Meclis Başkanımız Nurgül Candan’ın divan başkanlığını yaptı toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.