EMITT 2020 FUARI'NDA MARMARİS'İ TANITTIK

Tuesday, 04.02.2020

Dünyanın en büyük 4 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 30 Ocak 2020 tarihinde turizmcilere kapılarını açtı. 100'e yakın ülkenin temsilcisinin katıldığı, 60 bin dolayında yerli ve yabancı konuğun ziyaret ettiği fuarda, Marmaris Ticaret Odası olarak ülkemizin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Dünya’nın incisi Marmaris’in tanıtımını yaptık. Meclis Üyemiz Cüneyt Ünver, Genel Sekreter Yardımcımız Mehmet Ergücü ve Odamız personeli Yılmaz Yorulmaz fuar alanında standımızı ziyaret eden katılımcılara Marmaris’i anlattı. Muğla İl Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl’ün de ziyaret ettiği standımızda Marmaris’te yer alan turizm işletmelerimizle birlikte 2020 sezonu için görüşmeler gerçekleştirdik.