MUĞLA VALİSİ ORHAN TAVLI'YA ZİYARET

Friday, 03.07.2020

Odamız Yönetim Kurulu, Muğla ilimize yeni atanan Vali Orhan Tavlı'yı makamında ziyaret etti.

Cumhrubaşkanlığı tarafından Muğla Valiliğine atanan Sayın Orhan Tavlı'yı, 02.07.2020 tarihinde Odamız Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Meclis Başkanı Nurgül Candan, Yönetim Kurulu Üyeleri Enis Bilgiç, Mustafa Kodaman ve Genel Sekreter Taşkın Baykara makamında ziyaret etti.

İlçemizin pandemi sürecinde turizm sektörüne bağlı olarak yaşadığı sıkıntıları aktardığımız Vali Tavlı, üyelerimiz ve meslek Komitelerimiz hakkında Yönetim Kurulumuzdan bilgi aldı. İşletmelerimizin ticari faaliyetleri hakkında bilgilendirdiğimiz Sayın Tavlı, Marmaris'in turizm açısından oldukça önemli olduğunu ifade etti.

Sayın Vali'ye ilçemizin ve Türkiye'nin önemli değeri olan Marmaris Çam Balı ve bal ürünlerimizden hediye ettik. Sayın Vali'den en kısa sürede Marmaris'i ziyaret sözü aldık.